El PP canta

Mentre el PP canta...



I la Marianita ("niña de Rajoy") fa de les seves...



jo tinc ganes de que passin les eleccions...i de deixar de sentir-me enganyada per tots costats, en fi...al menys una cosa si que tinc molt clara, tinc molt clar que és lo que no vull.
17 Responses
  1. Striper Says:

    Doncs ara escoltes paraules de mentira i despres ets sentiras quatre anys estafada.


  2. Carquinyol Says:

    Però oi que és frustrant això d'haver de votar sempre a la contra ?


  3. mossèn Says:

    bo, molt bo, boníssim ... salut


  4. Jo soc de les que dic que s'ha de VOTAR Ja que tenim algun dret doncs fer us d'ell. Q no agrada cap? Vota qui et sembli menys dolent, però s'ha de votar. No penso abstenirme d'anar a votar polítics decepcionants fins que no es generalitzi més el tema ja que desprès tots es barallen i s'atribueixin aquests NO VOTS i això sí q em fot una raaaaaaabiaaaaaaaaaa...


  5. Sergi Says:

    És cert que quan hi ha eleccions no es parla de res més (quin un per dir-ho, que ahir vaig fer un post de política...), i cansa una mica. A veure si passen ja aquests dies, i confiem que dintre de les males opcions que hi ha, no ens toquin les pitjors.

    Escolta, si aquesta del vídeo és la nena famosa del Rajoy, crec que aquest home no té res a pelar a les eleccions, quina ràbia que fot!! La nena, vull dir. Encara que...


  6. Anònim Says:

    Estic d'acord amb la Maria. S'ha d'anar a votar, encara que votis un partit petit que no tinc representació. Em sembla molt trista la campanya dels socialistes de "vota'ns a nosaltres, que ells són pitjors", prò de fet és així... Jo tinc clar que no votaré ni els uns ni els altres, perquè no penso fomentar el bipartidisme aquest... En fi! Tothom a votar aquest diumenge, sigui el que sigui que voti! Prò hem d'exercir el nostre dret!


  7. Aka Says:

    El vídeo de "la niña" Genial!

    Ja fà unes quantes "escomeses" electorals que voto a desgrat...


  8. estrip Says:

    Ja queda menys... un dia de campanya, un de reflex i ja està.

    salut!


  9. iruNa Says:

    No ens enganyem, després de les eleccions els enganys continuaran, la transparència ha brillat sempre per la seva absència. Jo és que estic molt desenganyada de tot... és cert que quan s'acosten eleccions la sensació que ens prenen el pèl i que tot és un pur negoci s'accentua, però és una constant. Jo també tinc clar què és el que no vull!!!
    (els vídeos no els he pogut veure perquè internet em va super lent i no hi ha manera de carregar-los...)
    una abraçada!!!


  10. de secà Says:

    Jjejejej, el segon és molt, però que molt bo. Doncs si, el panorama polític nacional es de puta pena, però que hi farem....El diumenge a votar que em d'escollir el nostre qui vetllarà pels nostres interessos els propers 4 anys. Com ens diu la Boira, jo també tinc clar qui no vull que sigui. Apa doncs, a votar (era "a votar" o "a jugar"?)


  11. c.e.t.i.n.a. Says:

    Voteu, per que si no ho feu vosaltres podeu estar ben segurs de que els que representen el que més odieu, aquest diumenge a priemra hora, estaran fent cua als col.legis per votar.

    I sobretot no voteu en blanc, per que a l'hora del repartiment d'escons un vot en blanc té el mateix valor que un vot nul: CAP.


  12. demà a reflexionar, ben reflexionats i diumenge vermut i a votar.


  13. Terra Says:

    Ahir et vaig escriure un comentari i blogger no sé quin problema tenia que no me'l va agafar. Més o menys et venia a dir que no puc suportar el Rajoy (ni la nena..) i que tampoc m'agrada el Zapatero. Molt bo el vídeo!
    O sigui que tinc molt clar el que no vull, i demà ho deixaré clar. Tenim el dret de dir el que volem pels propers 4 anys, ni que sigui votant el menys dolent...
    Demà tothom a votar!


  14. Anònim Says:

    lo de la niña de rajoy molt bo!
    i aniràs a votar?

    besets!!!


  15. zel Says:

    A reflexionar i a votar, que els hem de fotre a mar, coi, a veure què es pensen...
    Petonets!


  16. Boira Says:

    I tant que vaig anar a votar...i efectivament passats uns dies, miro al meu voltant i se que res ha canviat...Tret d'ERC és clar...


  17. Anònim Says:

    Em sembla que això era l'únic que molts teniem clar, el que no voliem...