Una Coronita i una CocaCola

-Que us poso?
-Una Coronita i una CocaCola, si us plau.

Eren les 7 de la tarda, i estàvem assegudes en una terrassa, tot i el fred, no ens donàvem compte de res. Vam començar a xerrar, jo tenia aquella sensació estranya com si haguéssim sortit de la feina plegades i haguéssim anat a prendre algo, com si el temps no hagués passat. Durant la vida estableixes molts tipus de relacions, n'hi ha algunes que en el seu moment són molt estretes, perquè el dia a dia ho comporta, però un cop has deixat de tenir el vincle que us unia, com per exemple la feina, la cosa és refreda. Però hi ha persones que no, que tot i que el vincle que us unia en un principi ha desaparegut, no saps perquè però es queden a la teva vida, i en formen part. Ella és una d'aquestes persones, de les que sempre diem que és poden comptar amb els dits d'una mà. D'aquelles persones que realment val la pena conservar.


15 Responses
  1. Doncs res, a conservar-la, ja et que da una menys, per omplir la mà, si no tens les dues plenes ja, perquè em sembla que ets una noia amb la que és fàcil congeniar.

    Ala, siau!!!


  2. Anònim Says:

    Doncs digal-hi, ho sap oi? de vegades no ho diem i es perden, no cal dir-ho sempre però és bo que ho sàpiguen i tenir una amistat així és genial!


  3. Es genial això de poder quedar amb aquella persona amb qui havies mantingut una relació estreta d'amistat per un vincle, i veure que el temps no ha passat, i que aquesta relació segueix sent estreta encara que el vincle hagi desaparegut. Cal conservar-ho.

    Salut!


  4. Com deia en Rick a Casablanca, em sembla que això és l'inici d'una bonica amistat.


  5. Striper Says:

    Tu la coronita o la cola? Com diues aquestes persones es poden contar amb els dits de la ma.


  6. LoveSick Says:

    Sempre he pensat que els amics de veritat comencen quan acaba el treball


  7. Unknown Says:

    És molt bonic poder mantenir una amistat després d'una feina. Aquestes són les que es mereixen cuidar-les i mantenir-les. Ja saps el que et toca! Més coronites i cocacoles! ;)


  8. Sergi Says:

    Com em sento identificat amb les teves paraules. Jo també tinc gent així, gent que han desaparegut però hi són. Gent que si cal, apareixeran de cop i serà com si tot aquest temps no hagués passat. Els porto tant a dintre que formen part de mi, i no cal rebuscar massa per trobar-los.

    Crec que és una sort tenir una amiga així, i ja saps el que toca, fer el possible per conservar-la, i tenir-la a prop. Sempre millor a prop que lluny, oi, encara que sàpigues que és de gent que mai no perdràs.


  9. Déjà vie Says:

    visca l'amistad veritable!


  10. mossèn Says:

    pepsi ... pepsi !!! ... salut


  11. Jo Mateixa Says:

    Amics, gran paraula i gran invent, llàstima que no tothom hi estigui a l'alçada :-)

    Un petonas bonica!!!!!


  12. Anònim Says:

    L'amistat és una cosa fantàstica, tot i que a vegades no és valorada de la mateixa manera per les dues parts implicades. Com bé diu aquesta frase: «És més fàcil perdonar un enemic que un amic.» (William Blake).
    Una altra que també m'agrada, perquè recorda aquella idea que la vida és com un camí: «Un no en fa, d'amics: els reconeix a mesura que els va trobant.» (Isabel Paterson)
    Hi ha amics que t'acompanyen tota la vida. A vegades et segueixen una mica de lluny i no te n'adones, prò si els necessites, només cal que tombis el cap, perquè hi seran sempre.


  13. ÉS CLAR Q SÍ!!!!! Les bones amistats,els bon rotllos, el feeling si és bo, molt bé estar conservar-ho :D Petoneeeeeeeets!!!!!!!


  14. Anònim Says:

    les dos teniu sort, com tu bé dius amb els dits de la ma!!!!!


  15. iruNa Says:

    Que bonic això que expliques! Hi ha persones que es creuen a la nostra vida i amb les que establim una estreta relació mentre compartim el dia a dia... però que després desapareixen, sense saber com. Però n'hi ha d'altres que es queden, d'altres per qui val la pena lluitar per conservar l'amistat... d'altres que per més temps faci que no et veus sembla que hagis parlat el dia anterior. Aquestes són les amistats verdaderes!
    Per cert, tu eres la de la coronita o la de la coca-cola? jeje